Kurs i höst: Linköpings historia

Kurs i höst: Linköpings historia

Karta över Linköpingsstad 1868-1870

I höst på tisdagskvällar anordnar FGL-Föreningen Gamla Linköping en studiecirkel om Linköpings historia. Detta sker i samarbete med Vuxenskolan. Vi börjar med ett antal föreläsningar om olika tidsperioder i Linköpings historia och om arkivmaterial som kan kasta ljus över vårt förflutna. Deltagarna erbjuds handledning för att skriva egna mindre lokalhistoriska arbeten. Dessa kan handla om väldigt olika saker såsom: en gata, en familj, en fabrik eller ett kvarter.

Vi har några få platser kvar. Schema ser du på anmälningslänken nedan. Kostnaden för kursen är 400 kronor. Är du medlem i Föreningen Gamla Linköping betalar du bara hälften (medlemskap tecknas här på hemsidan – klicka på knappen Bli medlem). När du anmäler dig till kursen på länken ska du som är medlem kryssa i rutan för detta i anmälan.

https://www.sv.se/avdelningar/sv-ostergotland/kurser/linkopings-historia-40440/